Kart Şifresi Alma

Halkbank Kart Şifresi Alma (SMS)

Halk Bankası Sms servisiyle; kredi kartı şifresi alma, ekstre öğrenme, kredi kartı limiti sorgulama, hesap bakiyesi öğrenme ve kredi başvurusu işlemlerini yapabilirsiniz. Ayrıntılar aşağıda....

Sponsorlu Reklamlar

Halkbank sms bankacılığı ile birçok sorgulama ve başvuru işlemini kısa sürede ve kolayca yapabilirsiniz. Bunlardan birisi olan kredi kartı şifresi alma işlemi için alttaki talimatları uygulamanız yeterli:

Halkbank Şifre Alma (Kredi Kartı-Banka Kartı)

Kredi kartı şifresi almak için kelime aralarında birer boşluk bırakarak SIFRE, kart numaranızın son 6 rakamını ve kartın arkasında bulunan cvv kodunun ilk 2 hanesini yazıp 3404’e kısa mesaj olarak gönderin. Kart şifreniz size sms ile bildirilecektir. Bu yöntemle Parafast, Paraf Debit hesap kartları ve bütün Paraf kredi kartları için şifre oluşturabilirsiniz.

Halkbank sms ile kredi kartı ekstresi nasıl alınır?

Halkbank sms ile kredi kartı ekstresi sorgulama işlemi için EKSTRE yazıp 3401‘e göndermeniz yeterlidir. Kredi kartı ekstreniz sistem tarafından kısa sürede size bildirilecektir.

Halkbank sms ile kredi kartı limiti nasıl öğrenilir?

Halkbank sms ile kredi kartı limiti öğrenme işlemi için KKLIMIT yazarak 3401 Halkbank sms bankacılığına göndermelisiniz. Sistem, kısa sürede kredi kartı limit bilginizi kısa mesajla size bildirecektir.

Halkbank sms ile kredi başvurusu

Halkbank’a sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için KREDI yazın ve aralarda boşluk bırakarak TC Kimlik Numarası, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar bilgilerini yazdıktan sonra 3452‘ye kısa mesaj olarak gönderin.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kredinin masrafları, faiz oranı ve başvuru detaylarını öğrenmek isterseniz https://yatırımhaber.com/halk-bankasi-sms-kredi-basvurusu-3452-417/ adresini ziyaret ediniz.[/box]

Halk Bankası sms ile hesap bakiyesi sorgulama

Halk Bankası’nda açtırdığınız mevduat hesabınıza ait kalan bakiyeyi sms ile kolayca öğrenebilirsiniz. Halk Bankası sms ile hesap bakiyesi sorgulama işlemi için BAKIYE yazdıktan sonra 3401‘e göndermeniz gerekecektir. Bankanın müşterisi olduğunuz için Cep telefonu numaranız Halkbank veri tabanında kayıtlı olacağından, size ait hesabın bakiyesi sms ile size hemen gönderilecektir. Peki, Halk Bankası sms ile kredi kartı bakiyesi sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Halk Bankası sms ile kredi kartı bakiyesi sorgulama

Halk Bankası sms ile kredi kartı bakiyesi sorgulama işlemi için KKBAKIYE yazdıktan sonra 3401′ göndermeniz yeterli olacaktır. Kredi kartınızın kalan bakiye bilgisi size hemen gönderilecektir.

Sms ile Halkbank internet şubesi şifresi alınır mı?

[box type=”note” align=”” class=”” width=””]Bankanın böyle bir hizmeti yok. Halkbank internet şubesi şifresi alma işleminin resimli anlatımı için alttaki bağlantıyı ziyaret ediniz:

https://yatırımhaber.com/halk-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-480/ [/box]

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu